Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nizozemci radili nered u kasnim noćnim satima pa izazvali tučnjavu

Nizozemci radili nered u kasnim noćnim satima pa izazvali tučnjavu

Jedna osoba je teško ozlijeđena

U subotu, 12. listopada oko 2.45 sati ispred ugostiteljskog objekta u centru Splita došlo je do narušavanja javnog reda i mira, u kojem je jedna osoba teško ozlijeđena. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su dvojica nizozemskih državljana, u dobi od 36 i 34 godine, nakon što su radi neprimjerenog ponašanja udaljeni iz ugostiteljskog objekta, razbijali boce i nasilno pokušali ući u klub, nakon čega je došlo do sukoba između njih i 31-godišnjeg redara.

U sukobu je lakše ozlijeđen 36-godišnjak, dok je 34-godišnjak teže ozlijeđen (ozljeda noge). Po provedenom kriminalističkom istraživanju protiv 31-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede, dok su dvojica nizozemskih državljana sankcionirana zbog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Vaša reakcija na temu