Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Noćas planuo kontejner u Splitu, niz vatrogasnih intervencija diljem županije

Noćas planuo kontejner u Splitu, niz vatrogasnih intervencija diljem županije

Izvještaj ŽVOC-a

Županijski vatrogasni operativni centar Split izvijestio je o nizu intervencija od jučer do jutros u 6 sati.

Tri vatrogasca JVP-a Split s jednim su vozilom osiguravala heliodrom. Na intervenciju su izišli u 11.56.

U 22.22 stigla je dojava o požaru otpada u metalnom kontejneru u Bračkoj ulici. Ugasila su ga tri vatrogasca JVP-a Split s jednim vozilom.

U 8.15 na intervenciju su krenula dva vatrogasca JVP-a Makarska s jednim vozilom. Uklanjali su bor koji je prijetio padom. 

Bilo je posla i za JVP Podstrana. Dva vatrogasca s jednim vozilom uklanjala su crjepove koji su prijetili padom na prolaznike.

Oko 15.10 planula je livada u Kaštel Gomilici. Požar su ugasila dva vatrogasca DVD-a Gomilica s jednim vozilom te tri vatrogasca DVD-a Mladost s jednim vozilom. 

Livada je gorjela nešto nakon 16 sati u Trogiru (Patana). Na intervenciju su odjurila tri vatrogasca JVP-a Trogir s jednim vozilom. 

Ista situacija dogodila se u 18.25 u Kaštel Gomilici. Tri vatrogasca DVD-a Gomilice s jednim su vozilom gasila livadu. 

Noćas oko 23 sata izbio je požar trave i smeća na površini od otprilike 50 metara kvadratnih u Trolokvama. Ugasio ga je DVD Kaštela - tri vatrogasca s jednim vozilom - u 23.55. 

Vaša reakcija na temu