Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com NOĆAS U SPLITU Diler iz bolnice pobjegao policiji, pucali su u zrak da bi ga zaustavili

NOĆAS U SPLITU Diler iz bolnice pobjegao policiji, pucali su u zrak da bi ga zaustavili

Uhićen je prije dva dana s kilogram i 400 grama speeda

Dvadesetčetverogodišnjak iz Splita koji je prije dva dana uhićen s 1,4 kilograma speeda sinoć je pokušao pobjeći policiji. Žalio se na bolove zbog čega je iz pritvorske jedinice doveden u splitsku bolnicu. Na bolničkom hodniku je odgurnuo policajca i dao se u bijeg. Krenuli su za njim, a da bi ga zaustavili pucali su u zrak.

- Nakon što se oglušio o zapovijedi policijskih službenika da se zaustavi ispalio jedan hitac u zrak. Nakon toga se 24-godišnji bjegunac bacio na pod. Tada su mu stavljena sredstva za vezivanje i doveden je u službene prostorije - kazala je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije.

Dodala je kako po 24-godišnjaka nisu nastupile nikakve štetne posljedice i da će ga danas privesti sucu istrage zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

Vaša reakcija na temu