Foto: Pixabay.com NOĆNI ŽIVOT U MAKARSKOJ Petorici zaštitara kaznene prijave za premlaćivanje Austrijanaca

NOĆNI ŽIVOT U MAKARSKOJ Petorici zaštitara kaznene prijave za premlaćivanje Austrijanaca

Scena brutalnog premlaćivanja dvojice Austrijanaca ubrzo se proširila društvenim mrežama

Petorica redara makarskog noćnog kluba Makarana prijavljeni su zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda dvojici Austrijanaca. 

Policija je utvrdila da je do sukoba došlo kada su mladi Austrijanci krenuli natrag u klub nakon što su ih redari izbacili zbog pijanstva i sukoba s gostima.

Scena brutalnog premlaćivanja dvojice Austrijanaca ubrzo se proširila društvenim mrežama. Prizor je sve zgrozio, evidentna je prekomjerna upotreba sile jer koliko god Austrijanci da su bili pijani i nasrtljivi, situacija se sasvim sigurno mogla riješiti na primjereni način bez ovolikog divljaštva ljudi koji su zaduženi za održavanje reda, a ne cipelarenje pijanih gostiju.

Policija se uključila u istraživanje slučaja nakon što su u nedjelju u 2 sata dobili poziv s Hitne medicinske pomoći u Makarskoj. Javili su im kako imaju Austrijanca koji je poprskan nadražujućim sprejem. Jedan zaštitar je zbog prskanja sprejem prijavljen za prekršaj, a prekršajnu prijavu zbog remećenja reda i mira dobio je i jedan Austrijanac.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(71727, "");
Pregledaj komentare