Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVA POSLOVNICA U SPLITU Ako želite da vam mobitelu ni udarac čekićem ne može ništa!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVA POSLOVNICA U SPLITU Ako želite da vam mobitelu ni udarac čekićem ne može ništa!

Tvrtka Mobile Outfitters otvara trgovinu u City Centeru one

Split dobiva drugu poslovnicu brenda Mobile Outfitters. Nakon što su prije godinu i pol dana svoje proizvode nudili u centru Mall of Split atraktivnim sloganom 'Što ako ti kažemo da ti udarac čekićem neće rabiti ekran?', sada otvaraju i u City Centeru one. Ova je američka tvrtka, naime, razvila specijalne folije od poliuretana, vrlo izdržljivog materijala koji se često koristi u vojne svrhe. 

- Nakon tri godine istraživanja i razvoja, napravili smo najnapredniju zaštitu na svijetu - rezultat je prozirna Fusion folija s patentiranom TriACTIVE tehnologijom zaštite od udaraca. Njen čvrsti sastavni dio upija i raspršuje energiju udarca. Otporna je na ogrebotine, ne ostaju otisci prstiju, ima samoiscjeljujuću sposobnost - naveli su iz Mobile Outfittersa, dodavši da nude i fusion bumper za zaštitu rubnih dijelova uređaja koji je vrlo izdržljiv i čvrst, a 40% je tanji od konkurentskih proizvoda.

Istaknuli su prednosti folija od poliuretana naspram maskica i kaljenog stakla. 

- Naše folije ne pucaju kao kaljeno staklo, nego apsorbiraju udarce. Funkcija fingerprint senzora u potpunosti funkcionira bez ograničenja s našim folijama, što kod kaljenog stakla nije slučaj. Naša najjača fusion troslojna folija testirana je na padovima od preko šest metara - kazali su.


Svi njihovi proizvodi ulaze u program doživotne zamjene, što znači da kupac samo jedanput plaća punu cijenu za odabrani proizvod. 

- Kupac kasnije isti proizvod može zamijeniti potpuno besplatno za novi, a plaća samo uslugu postavljanja folije - istaknuli su.

Nude zaštitu za više od 2000 raznih modela mobitela, tableta, igraćih konzola i satova. Također, svakodnevno vrši update svoje baze dostupnih modela kako bi uvijek pratio najnovije modele koji izlaze na tržište.

Svečano otvaranje nove splitske poslovnice je u u utorak, 2. svibnja, u podne, a više informacija o njihovim proizvodima može se dobiti pozivom na broj 0915075292, kao i na stranici www.moutfitters.hr te na njihovim društvenim mrežama.

Vaša reakcija na temu