Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nova regulacija prometa u Ivankovoj ulici u Stobreču

Nova regulacija prometa u Ivankovoj ulici u Stobreču

Radovi traju do kraja godine

U sklopu 'Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split - Solin' u tijeku su radovi u naselju Stobreč koji su dio ugovora 'Spoj sustava odvodnje južnog sliva Grada Splita na UPOV Stupe i dogradnja podmorskog ispusta Stobreč'.

Radovi u Ivankovoj ulici podijeljeni su u 6 faza radi što manjeg ometanja prometa i stanovnika.

Stoga, u srijedu, 18. rujna uspostavit će se privremena regulacija prometa na dijelu Ivankove ulice od kućnog broja 86 do kućnog broja 74. Na toj dionici bit će postavljen mobilni semafor kako bi se osigurala sigurna regulacija prometa tijekom radova. Molimo sve sudionike u prometu za pojačan oprez te poštivanje privremene prometne signalizacije. Isto tako, pješacima će biti omogućen pristup kućama uz zonu radova.

Nakon završetka radova na ovom području, izvođenje radova nastavit će se Ivankovom ulicom sukcesivno u smjeru istoka. Sve bi trebalo biti završeno do kraja ove godine.

Iz Vodovoda i kanalizacije napominju kako će svi stanari pravovremeno biti obaviješteni o izvođenju radova te vremenskom roku u kojem se isti planiraju izvesti.

Izvođač radova je Zajednica gospodarskih subjekata Strabag d.o.o. iz Zagreba i Pomgrad inženjering d.o.o. iz Splita, a nositelj Projekta Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split.

Vaša reakcija na temu