NOVA RUNDA BESPLATNIH EDUKACIJA: U subotu su na redu iznajmljivači s područja Splita i Kaštela

NOVA RUNDA BESPLATNIH EDUKACIJA: U subotu su na redu iznajmljivači s područja Splita i Kaštela

Tursitička zajednica ih organizira već sedam godina

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i ove godine nudi besplatne edukacije za sve vlasnike privatnog smještaja u županiji. Od 2013. godine županijska rade na usavršavanju malih iznajmljivača, educiraju ih i pomažu im u radu. Edukacije su potpuno besplatne i dostupne svima.

Održavaju se u jutarnjim i popodnevnim terminima u suradnji s predavačima: Ana Brničević zadužena za edukaciju prava i obveza u turizmu, Tomislav Zović vlasnik internet tvrtke, izložit će temu 'Internet podrška malim iznajmljivačima' te Barbara Marković, službeni edukator za obiteljski smještaj s predavanjima vezanim za Destinaciju i usku specijalizaciju tematskih jedinica u svrhu produžavanja sezone.

Edukacije će se ovu subotu održati za iznajmljivače s područja Splita i Kaštela i to u 9 sati u splitskom hotelu Cornaro i u 16.30 sati u dvorcu Vitturi. 

Mali iznajmljivači mogu pristupiti edukacijama jednostavnom prijavom na link  preko kojeg se odabire željena edukacija.

Sve informacije o mjestu, vremenu i datumima održavanja edukacija bit će objavljene na stranicama Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, kao i na stranicama lokalnih turističkih zajednica.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(41455, "");
Pregledaj komentare