Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nova Toyota C-HR stigla je u Hrvatsku!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Nova Toyota C-HR stigla je u Hrvatsku!

Redovna cijena modela kreće od 32.285 eura

Nova Toyota C-HR, najatraktivniji crossover, stigao je u salone diljem Hrvatske, pa tako i u splitski Auto Čondić. Svi zainteresirani za ovaj model već danas se mogu naručiti na probnu vožnju. Novi C-HR dolazi u čak sedam razina opreme koje zadovoljavaju sve potrebe naših kupaca. Redovna cijena modela kreće se od 32.285 eura.

Nova Toyota C-HR projektirana je posebno za očekivanja europskih kupaca kroz svoj lokalni dizajn, inženjering i proizvodnju, iskorištavajući inovativna dostignuća, uključujući podatke u stvarnom vremenu od vozača diljem kontinenta. Vrhunske značajke kao što su Toyotine prve ručke na vratima, dinamično unutarnje ambijentalno osvjetljenje u 64 boje i panoramski krov bez zasjenjenja dio su holističkog i personaliziranog korisničkog iskustva koje kupca stavlja u središte vozila. 

Ovaj model pruža uzbuđenje u vožnji i pouzdanu, tihu vožnju kroz inovativne tehnologije i sveobuhvatnu nadogradnju dinamike vozila. Njegov raspon hibridnih električnih i plug-in hibridnih električnih pogonskih sklopova koristi Toyotinu najnoviju hibridnu tehnologiju za isporuku više snage kroz privlačno i učinkovito iskustvo vožnje. Trenutno nam je u Hrvatsku stigla njegova hibridna inačica, dok plug-in hibridno električni pogonski sklop očekujemo početkom 2024. godine.

Kao standard i po prvi put na tržištu, ime modela, izravno integrirano u potpuno LED stražnje svjetlo, osvijetljeno je tijekom dinamične pozdravne i oproštajne sekvence, kao dio elegantnog i dojmljivog stražnjeg dijela automobila. Taj hrabri izgled dodatno je naglašen novom dvobojnom bojom, koja je standardna na modelima više razine. Implementira crni krov kako bi stvorio elegantan, moderan izgled, dok opcijski 'bitone+' ide dalje proširujući kontrastnu crnu sve do stražnjeg dijela automobila i u stražnji dio od tri četvrtine automobila.

Sve verzije nove Toyote C-HR imaju koristi od Toyote T-Mate, koji uključuje najnoviju generaciju Toyota Safety Sense raspona značajki aktivne sigurnosti i pomoći u vožnji, kao standard za sveobuhvatne sigurnosne sustave i pomoć u vožnji. Toyota T-Mate zajednički je naziv za sustave širokog raspona koji pomažu u zaštiti od nesreća, pružaju zaštitu u slučaju sudara i pomažu vozaču pri manevriranju, bilo da parkira ili vozi u prometu. Na novoj Toyoti C-HR, najnovija generacija Toyota Safety Sense uključuje preventivne sigurnosne sustave s većom funkcionalnošću i sveobuhvatnijim nadzorom okoline automobila.

Najnoviji sustav prije sudara i proaktivna pomoć pri vožnji neprestano nadziru cestu radi opasnosti i mogu upozoriti vozača ili automatski potisnuti ubrzanje i osigurati kontrolu kočenja ako se otkrije neposredna opasnost. Ovo štiti od niza čimbenika rizika, kao što je prisutnost sporijeg ili zaustavljenog vozila u traci ispred te pješaci ili biciklisti koji prelaze cestu, čak i kada to rade na cesti na koju vozilo skreće.

Na novom modelu Toyota C-HR sve je usmjereno na održivost, uz povećanu upotrebu recikliranih materijala i materijala koji nisu životinjskog podrijetla te s manjim ugljičnim emisijama zahvaljujući novim procesima proizvodnje i manjoj težini.

Više informacije o novome modelu, razinama opreme, cijenama i testnoj vožnji možete pronaći na stranici Toyote.

Vaša reakcija na temu