Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP NOVA TRAGEDIJA Na mjestu poginuli vozač i suvozačica

NOVA TRAGEDIJA Na mjestu poginuli vozač i suvozačica

Sletjeli su s ceste u kanal

U sinoćnjoj prometnoj nesreći koja se oko 21.50 sati dogodila na državnoj cesti D-33 kraj Uzdolja, smrtno su stradali 43-godišnji vozač i 39-godišnja suvozačica iz osobnog automobila, izvjestila je PU šibensko-kninska.

'Do prometne nesreće je došlo kada je 43-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Citroen splitskih registarskih oznaka, dolaskom na željezničko-cestovni prijelaz, koji je osiguran uređajima za osiguranje cestovnih prijelaza, gdje cesta čini dvostruki zavoj, uslijed neprilagođene brzine u odnosu na osobine i stanje kolnika (zavojitost ceste, vlažan kolnik od kiše), izgubio nadzor nad automobilom. 

Nakon prijelaza sletio je van ruba kolnika na travnatu površinu u razini ceste, nakon čega je nastavio nekontrolirano kretanje i sletio u zemljani kanal oborinskih voda. Od siline udara i zadobivenih ozljeda vozač i suvozačica su preminuli na mjestu događaja', priopćila je policija.

O prometnoj nesreći će Posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Vaša reakcija na temu