Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVE INFORMACIJE IZ SINJA Ipak je jedna novooboljela osoba

NOVE INFORMACIJE IZ SINJA Ipak je jedna novooboljela osoba

Jutros su izvijestili kako šesti dan zaredom nemaju novih slučajeva

Od zadnje informacije koju je Stožer civilne zaštite Grada Sinja dobio jutros od područnog epidemiologa u 9 sati po pitanju situacije vezano uz pojavu novooboljelih na području Grada Sinja, u međuvremenu je pristigla nova informacija od Županijskog stožera prema kojoj je ipak jedna nova osoba na području Sinja zaražena koronavirusom, izvijestili su. 

Jutros su izvijestili kako nema novooboljelih šesti dan za redom.

- Naime, testiranja se provode svakodnevno, a podaci se mijenjaju iz sat u sat te prema Stožeru ažuriraju putem područnih epidemiologa ili drugih izvora onako kako pristižu s terena, odnosno kako pristižu iz institucija koja provode testiranja. Stoga prema naknadno dostavljenim informacijama koje je Stožer CZ grada Sinja dobio od Županijskog stožera civilne zaštite, na području Sinja potvrđen je novi slučaj pojave koronavirusa, tako da se ukupan broj zaraženih trenutno popeo na četvero naših sugrađana. O ostalim informacijama, javnost će biti pravovremeno obaviještena, kako te informacije budu pristizale u Stožer - poručili su iz sinjskog Stožera.

Vaša reakcija na temu