Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVE IZLAZNE ANKETE: HDZ raste, Rijeke pravde padaju

NOVE IZLAZNE ANKETE: HDZ raste, Rijeke pravde padaju

Očekuje se još promjena

Na parlamentarnim izborima najviše glasova osvojio je HDZ, koji ima 59 mandata, a koalicija Rijeke pravde predvođena SDP-om dobiva 43 mandata, pokazuje druga izlazna anketa po zatvaranju birališta.

Treći je Domovinski pokret s 13 mandata, a četvrto mjesto s 11 osvojenih mandata zauzima Most, dok je Možemo peti s 10 mandata.

Prema anketi, u 11. saziv Hrvatskoga sabora ulaze još IDS s dva mandata, Nezavisna platforma Sjever na čelu s međimurskim županom Matijom Posavcem s jednim mandatom te koalicija Fokus-Republika s jednim mandatom.

Prva izborna anketa, objavljena u 19 sati, HDZ  je davala 58 mandata, a koaliciji Rijeke pravde predvođenoj SDP-om 44 mandata.

Domovinski pokret dobio je 13 mandata, koliko i u novoj anketi.

Možemo je s 11 pao na deset, dok je Most porastao s devet na 11.

IDS je ostao na istom s dva mandata, a Nezavisna platforma Sjever na čelu s međimurskim županom Matijom Posavcem pala s dva na jedan mandat. Koalicija Fokus-Republika ostao je na jednom mandatu.

Vaša reakcija na temu