Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI DOKAZ Policija izvadila zrno iz Citroena čijeg je vlasnika u subotu ranio prvi susjed

NOVI DOKAZ Policija izvadila zrno iz Citroena čijeg je vlasnika u subotu ranio prvi susjed

Metak je završio u šasiji automobila na nedostupnom mjestu prije više od mjesec dana…

Splitska policija danas je nakon rastavljanja prednjeg dijela Citroen Berlinga u šasiji pronašla zrno ispaljeno u far prije više od mjesec dana. Zrno je uzeto kao dokaz i bit će poslano u MUP-ov Centar Ivan Vučetić kako bi se utvrdilo je li ispaljeno iz pištolja koji je nađen kod Pave Ć., osumnjičenog za pokušaj ubojstva prvog susjeda Lea Krstulovića. Kako doznajemo, kalibar odgovara, po svemu sudeći radi se o zrnu ispaljenom iz Češke Zbrojovke. Isti takav pištolj nađen je kod Pave Ć.

Krstulović je policiji prijavio propucavanje automobila, ali tada zrno nije izvađeno iz nepoznatih razloga. Policija je danas ponovno došla u Mosećku ulicu. Navodno su tražili čahuru po ulici. Nejasno je zašto to nije napravljeno kada je prijavljeno oštećenje vozila od vatrenog oružja. Dodatni angažman policije uslijedio je tek nakon što je Krstulović ranjen unatoč tome što je svog susjeda naznačio kao mogućeg počinitelja još kada mu je prvi put razbijen far na Berlingu prošle godine.

Obitelj ranjenog Lea Krstulovića ogorčena je postupanjem policije jer Pavu Ć. prijavljivali su i drugi susjedi zbog njegovog ponašanja koje im ulijeva strah te buke koja je dopirala iz njegovog stana. Traje to godinama, no unatoč brojnim prijavama, ništa se nije riješilo.

Vaša reakcija na temu