Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi požar u Mravincima: Vatrogasci vjeruju da će ga brzo ugasiti

Novi požar u Mravincima: Vatrogasci vjeruju da će ga brzo ugasiti

Riječ je, tvrde vatrogasci, o manjem požaru koji je brzo lokaliziran

U Mravincima, blizu brze ceste Split - Dugopolje, oko 12.20 izbio je novi požar. Vatrogasci su dojavu dobili u 12.23 sati kada su na teren, uz djelatnike Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita, izašli i pripadnici DVD-a Solin i Vranjic. Od dežurnih vatrogasaca doznajemo kako je situacija dobra, nakon sat vremena požar je lokaliziran i očekuju da će vrlo brzo ugašen.

Što se tiče velikog požara u Žrnovnici i Podstrani vatrogasci su i dalje na dežurstvu. 

- Još osiguravamo požarište. Imamo još povremeno dimova i to se sanira. Cijelo područje će se još neko vrijeme sanirati jer je riječ o velikoj opožarenoj površini, a vatrogasci će i dalje aktivno dežurati - kažu vatrogasci.

Vaša reakcija na temu