Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NOVI PROSVJED U SPINUTU Stanari i dalje protiv pres kontejnera, okupit će se dan prije sjednice Vijeća

NOVI PROSVJED U SPINUTU Stanari i dalje protiv pres kontejnera, okupit će se dan prije sjednice Vijeća

Matijević je najavio da će predložiti povlačenje te točke s dnevnog reda

Dan prije sjednice Gradskog vijeća stanovnici Spinuta opet će prosvjedovati zbog odluke o pres kontejnerima u njihovom kvartu. 

Okupit će se u srijedu u 17 sati kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo namjerom gradskih vlasti. 

Kako su najavili prosvjednici, prelazit će preko pješačkog prijelaza kod Kaštelanske 2 i tako poslati jasnu poruku da su i dalje protiv kontejnera u njihovom kvartu.

SDP-ov Davor Matijević je najavio kako će predložiti dopunu dnevnog reda s točkom o povlačenju te odluke. Potrebno je 16 ruku, bude li oporba na okupu, uz SDP će imati većinu.

Vaša reakcija na temu