Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi salon keramike i sanitarija Brodomerkur Dujam Split
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Novi salon keramike i sanitarija Brodomerkur Dujam Split

Iz splitske tvrtke su istaknuli svjetske brendove

Brodomerkurov trgovački centar Dujam (Solinska 47) je temeljito preuređen, a novost je i otvaranje salona keramike i sanitarija na preko 1600 kvadrata. Iz te splitske tvrtke sa 75-godišnjom tradicijom ističu ekskluzivne brendove Porcelanosa grupe u svojim trgovinama. 

- Naš cilj je zadovoljiti potrebe, želje i mogućnosti svakog kupca. Stoga smo svoju ponudu obogatili praktičnim, originalnim i vrhunskim proizvodima Porcelanosa grupe. Davne 1973.godine Porcelanosa je započela s proizvodnjom keramičkih pločica. Od skromnih početaka Porcelanosa se razvila u jedan od vodećih proizvođača u sektoru keramičkih zidnih i podnih pločica. Diverzifikacijom proizvodnje, primjenom suvremenih tehnologija, inovativnom dizajnu te razvoju kvalitete danas osam tvrtki Grupe uživa svjetski ugled. Ponuda proizvoda u rasponu od opreme za kuhinje i kupaonice do visokotehnoloških materijala i najsuvremenijih građevinskih rješenja za suvremenu arhitekturu ističe se nenadmašnom kvalitetom - naveli su iz Brodomerkura.

Treba, naravno, izdvojiti i sljedeće brendove: Porcelanosa (Noken, Butech, Krion, Venis Projects, Gamadekor, Xtone, L'Antic Colonial), Atlas Concorde, Laufen, Stn, Axor Hansgrohe, Marazzi, StarGres, Roca, Herz, Tarkett...



Jedan od svjetskih brendova u Brodomerkurovim trgovinama je i Fassa Bortolo. Ima bogatu povijest u svijetu građevinskih radova, jedan je od lidera u Italiji. Od manjih zahvata do velikih radova na gradilištima, Fassa Bortolo nudi mnogo rješenja, a naročito u području hidroizolacije, fasade, žbuke, materijale za restauraciju, ljepila za keramiku, silikone i fug mase.

Vaša reakcija na temu