NOVI SKANDAL NA POMOLU? Poznati aktivist podnio neopozivu ostavku iz nepoznatih razloga

NOVI SKANDAL NA POMOLU? Poznati aktivist podnio neopozivu ostavku iz nepoznatih razloga

Upitan opstanak inicijative

Građansku inicijativu Varošana nenadano je napustio njezin osnivač Frane Galzina. O tome je članove večeras izvjestio na Facebooku Petar Despalatović:

'Dragi članovi i prijatelji GIV-a!

Smatram da je u redu da vas obavijestim kako je naš predsjednik Frane Galzina dao neopozivu ostavku i izašao iz GIV-a. Razlozi su nam nepoznati ali ovim putem želim mu izraziti zahvalnost za sve ono što je napravio pa i za ono što je želio napraviti. Puno svog slobodnog vremena utrošio je na pisanje mailova, ukazivao je na razne nepravilnosti u radu Gradskih institucija a rezultata je bilo poprilično. Svi znamo koliko je teško boriti se sa jedne strane protiv nekulture dijela građana Varoša a sa druge strane protiv ne efikasnosti vodstva GK Varoš koji kao da živi u drugoj državi pa ne vidi probleme koji nas muče. Ovim putem vas molim da odgovorite na jedno jedino pitanje i odgovorita sa DA ili sa NE (ako ne odgovorite brojimo kao NE): Želite li da ova naša  inicijativa (GIV) opstane i da je podržavata sa svojim angažmanom, prijedlozima itd.? Ništa se neće dogoditi preko noći ali ako želimo urediti Varoš onda nas treba biti što više i dati nešto od sebe!

Frane Galzina hvala ti od srca, znam da je tvoja odluka donešena teškog srca i sa razlogom kojega mi ne znamo. Znamo da se na tebe možemo osloniti i da ćeš nam pomoći!

Hvala Frane na velikom trudu!'

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(77982, "");
Pregledaj komentare