Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI VAL ZAPOŠLJAVANJA Gradonačelnik potpisao suglasnost za 11 djelatnika Kerumovom čovjeku

NOVI VAL ZAPOŠLJAVANJA Gradonačelnik potpisao suglasnost za 11 djelatnika Kerumovom čovjeku

Za određeno vrijeme potrebno je 6 zaposlenika, još dvije domarke, tri higijeničarke i referentica

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara potpisao je suglasnost o zapošljavanju 11 novih djelatnika u Javnoj ustanovi športski objekti. Ustanova je u podjeli koalicijskih partnera pripala HGS-u, na njenom je čelu Tomislav Borozan

Krstulović Opara ima, ako je suditi po biranim riječima na prvom dijelu sjednice Gradskog vijeća, o Borozanu visoko mišljenje. Hvalio je njihov rad i Kerumovog čovjeka.

Sada je potpisao suglasnost za zapošljavanje 5 ljudi na neodređeno, dvije domarke, koordinatoricu, referenticu i  strojara. Za određeno vrijeme potrebno je 6 zaposlenika, još dvije domarke, tri higijeničarke i referentica. 

Vaša reakcija na temu