Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Novi zaplet na Benama: Turistička inspekcija pronašla nedostatke i nepravilnosti u restoranu

Novi zaplet na Benama: Turistička inspekcija pronašla nedostatke i nepravilnosti u restoranu

U pitanju su minimalni uvjeti

Državni inspektorat izvijestio je Park šumu Marjan kako je po njihovoj prijavi obavljen inspekcijski nadzor u restoranu Va Bene, koji posljednjih mjeseci ima problema s puštanjem septičke jame.

Inspekcijskim nadzorom turističke inspekcije utvrđeni su nedostaci i nepravilnosti po minimalnim uvjetima te je donesena upravna mjera, navodi Državni inspektorat.

Pitali smo ih o kakvoj se konkretno mjeri radi, ali nismo za sada dobili odgovor. Državni inspektorat pitali smo i da navedu o kakvim se nepravilnostima i nedostacima radi u slučaju restorana na Benama. Sumnja se, naime, da restoran priređuje događaje za veći broj sudionika od onih koje bi realno mogao prihvatiti s obzirom na kapacitet infrastrukture i samog objekta. 

Odgovor ćemo objaviti kada stigne.

Vaša reakcija na temu