Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novo POS rješenje na hrvatskom tržištu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Novo POS rješenje na hrvatskom tržištu

Spremni dočekajte sezonu uz novu Neosalon mobilnu fiskalnu blagajnu s integriranim POS uređajem

I turisti, kao i domaći klijenti sve se češće odlučuju na kartično plaćanje. Razlog tome je jednostavan – ne trebaju se brinuti o tome imaju li sa sobom dovoljno gotovine ili pak je li im na blagajni vraćen točan iznos. 

Razlozi su to i više nego dovoljni da poduzetnici i obrtnici koji uglavnom naplaćuju u gotovini svojim klijentima ponude još jednu opciju – kartično plaćanje. Pa ako ste jedan od njih i tražite povoljno i jednostavno rješenje, Neosalon mobilna fiskalna blagajna s integriranim POS uređajem bit će odličan izbor za vas.

Omiljena među poduzetnicima od prvog dana

Otkad se pojavila na hrvatskom tržištu, Neosalon mobilna 'sve-u-jednom' fiskalna blagajna postala je omiljena među malim poduzetnicima i obrtnicima. Zadovoljni korisnici prvenstveno ističu kompaktnost, jednostavno korištenje i brojne funkcionalnosti, a kako bi im se poslovanje još više olakšalo, uz sve dosadašnje funkcije, Neosalon će odsad imati i mogućnost kartične naplate. 

'Neosalon fiskalna blagajna već se dokazala kao najpovoljnija fiskalna blagajna na našem tržištu koja sve funkcionalnosti pruža u jednom uređaju. Tome je sad pridodan i POS uređaj. Ovako kompaktne nove Neosalon mobilne fiskalne blagajne s ugrađenim POS uređajima u prodaji će biti od svibnja, a posebne povoljnosti čekaju postojeće Neosalon korisnike', poručuju iz Neosalona.

Omiljena fiskalna blagajna među hrvatskim poduzetnicima

Kako funkcionira Neosalon fiskalna blagajna kao POS uređaj?

Ova fiskalna blagajna ima integriranu takozvanu 'Soft Pos' mogućnost beskontaktnog kartičnog plaćanja. Drugim riječima, to znači da uz nju nije potrebno dodatno nabavljati poseban uređaj za plaćanje karticama, već je sve sadržano u ovoj 'sve-u-jednom' mobilnoj fiskalnoj blagajni. Naknade za provedenu transakciju su vrlo niske, a za razliku od danas raširenih klasičnih  POS terminala, uplate su vidljive na računu poduzetnika najčešće već sljedećeg radnog dana. Usluga se pruža bez ugovorne obveze pa je korisnik u bilo kojem trenutku može deaktivirati ako mu se pokaže nepotrebnom. Korisničku podršku, čak i kada je riječ o kartičnom plaćanju, korisnici će i dalje imati osiguranu na jednom mjestu uz već prepoznatljivo pouzdanu Neosalon uslugu.

Omogućeno plaćanje putem Apple Pay i Google Pay servisa na mobitelu

Dodajmo i to da novi 'sve-u-jednom' uređaj omogućava kartično plaćanje i putem Apple Pay i Google Pay servisa na mobitelu. Samim time poslovanje svakog Neosalon korisnika podiže se na jednu zavidnu razinu. 

Kako do svoje Neosalon fiskalne blagajne?

Još jedna odlika Neosalon fiskalne blagajne je pristupačna cijena, jer kada je u pitanju fiskalna blagajna, cijena igra veliku ulogu u odabiru najpovoljnije opcije. Stoga su iz Neosalona odlučili nagraditi pogodnostima svoje vjerne korisnike, ali i one koji će to tek postati.

'Kao prijatelj koji pomaže, Neosalon je za svoje postojeće korisnike pripremio akcijske pogodnosti za povoljniju kupnju novog uređaja uz mogućnost otkupa postojećih uređaja. Uz akcije Popust za vjernost i Staro za novo, pozivamo sve zainteresirane postojeće korisnike da se jave korisničkoj podršci na broj 052 388 223 ili na email info@neosalon.hr kako bi dobili najbolju moguću ponudu za njihovu situaciju. Akcija traje do 31. svibnja 2023. ili do ispunjenja otkupne kvote', poručuju iz Neosalona. 

Kartično poslovanje povećava promet i potrošači sve češće preferiraju plaćanje karticama

Najam fiskalne blagajne - odlična opcija za sezonsko ili cjelogodišnje poslovanje

Neovisno o tome poslujete li tijekom cijele godine ili samo u ljetnim mjesecima, odlično rješenje je najam fiskalne blagajne s opcijom kartičnog plaćanja. Jamstvo na uređaj u ovom slučaju nije vremenski ograničeno što znači da Neosalon tijekom cjelokupnog trajanja najma jamči besplatnu zamjenu uređaja u slučaju kvara. Cilj je, kažu nam iz Neosalona, biti pravi prijatelj koji pomaže poduzetnicima.

'S obzirom na to da se pokazalo kako kartično poslovanje povećava promet i kupci sve češće preferiraju plaćanje karticama, sigurni smo da će ova nova mogućnost puno značiti korisnicima Neosalona, ali i njihovim kupcima. Vjerni Neosalon korisnici – ali i oni novi – s minimalnim će ulaganjem dobiti najmoderniju mobilnu fiskalnu blagajnu s opcijom kartičnog plaćanja', poručuju iz Neosalona.

Vaša reakcija na temu