Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com NOVOGODIŠNJA ODLUKA KOJU 'MORATE' DONIJETI Članstvom u HAK-u uštedjet ćete značajan novac!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVOGODIŠNJA ODLUKA KOJU 'MORATE' DONIJETI Članstvom u HAK-u uštedjet ćete značajan novac!

Za 320 kuna godišnje dobivate dvije besplatne izmjene guma, test motora, prijevoz u slučaju kvara ili prometne nesreće...

HAK Auto klub 'Split' je neprofitna udruga vozača i vlasnika vozila s tradicijom duljom od 115 godina kojoj su osnovne djelatnost promicanje sigurnosti prometa na cestama, prometne kulture, podučavanje i zaštita djece za sigurno sudjelovanje u prometu, pomoć članovima AK 'Split' te razvoj motoriziranog turizma. Kao temeljni autoklub članovi su krovne organizacije Hrvatskog autokluba preko 227.000 korisnika. Omogućavaju tehničku pomoć na cesti 24 sata dnevno, realizaciju članskih pogodnosti vlastitim kapacitetima i mrežom ugovornih partnera - autoservisnih radionica, izdaju međunarodne dokumente za upravljanje svojim ili tuđim vozilom u inozemstvu, obavljaju sve poslove članstva u HAK Autoklubu Split. 

Kako u prosincu često donosimo odluke o planovima za iduću godinu, jedna odluka se svakako isplati - članstvo u HAK Autoklubu Split. Pogotovo ako niste još zamijenili ljetne gume sa zmiskima...

- Gume su jedan od najbitnijih čimbenika sigurnosti pri upravljanju vozilom. Neupitno je trebamo li mijenjati ljetne gume zimskima čim se temperatura zraka spusti ispod + 7⁰ C. U takvim okolnostima ljetne gume gube svoju elastičnost i svojstva prianjanja na podlogu što u praksi može biti iznimno opasno zbog produljenog puta kočenja i zaustavnog puta vozila. HAK Auto klub 'Split' svim članovima omogućava besplatnu izmjenu guma (demontažu, balansiranje i montažu auto guma) jednom ili dva puta u članskoj godini, ovisno o realiziranom članskom modelu. Primjera radi, jednom izmjenom četiri auto gume dimenzija 16“ (koja se uobičajeno naplaćuje oko 80 kuna po komadu), uštedjet ćete iznos koji plaćate za članski model Optimum od 320,00 kn (42,47€) i u kojem modelu imate pravo na dvije izmjene guma. Pored toga, u istom članskom modelu imate i ova članska prava: besplatan test motora i prilagođavanje svjetala na vozilu jednom godišnje, besplatan otklon kvara i/ili prijevoz u slučaju kvara do 2.500,00 kn i besplatan prijevoz vozila u slučaju prometne nesreće ili krađe u iznosu do 3.500,00 kn. Članstvo u HAK-u je vezano za osobu s imenom i prezimenom tako da sve članske pogodnosti možete koristiti neovisno čijim vozilom upravljate - naveli su iz HAK Autokluba 'Split'.

Uz sve ostale prednosti i modele članstva, Obiteljsko članstvo popust od 50% na članstvo za osobe starije od 65 godina, studente i osobe s invaliditetom preko 50%, popust na kupovinu i usluge u velikoj mreži ugovornih partnera HAK-a, usluge rent a cara i vozila za nastavak putovanja, usluge smještaja, program ušteda s HAK-om i mnoge druge.

- Učlanjenje u HAK Auto klub 'Split' je jamstvo vaših ušteda i sigurnosti u prometu. Obratite nam se s povjerenjem za sve dodatne informacije i pomoć pri odabiru članskog modela koji najviše odgovara vašim potrebama. Kontakt telefoni su 021/344 076 , 021/383 370 , a e-mail: ak-split@hak.hr - dodali su.

Vaša reakcija na temu