Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Novom objavom oglasio se Sergej Trifunović: 'Jel možete da me razmenite za Severinu?'

Novom objavom oglasio se Sergej Trifunović: 'Jel možete da me razmenite za Severinu?'

Srpski glumac priveden je zbog vrijeđanja policije

Dok čeka sutrašnje ročište na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu zbog optužnog prijedloga splitske policije za vrijeđanje policijskih službenika, srpski glumac Sergej Trifunović oglasio se kratkom objavom na X-u.

'Jel možete da me razmenite za Severinu?', napisao je Trifunović aludirajući na nedavne neprilike koje je naša pjevačica imala u Srbiji. I nju je privela policija radi izjava.

Predmet postupka koji se vodi na Općinskom prekršajnom sudu je Trifunovićeva objava od 10. rujna prošle godine. Kada je napustio Hrvatsku, požalio se da ga je splitska policija izreketarila i da se nada kako će sada sašiti lijepe crne uniforme po uzoru na Francetićeve.

Trifunovića su uhitili čim je stupio u Hrvatsku na graničnom prijelazu Bajakovo. Prebačen je u Split i doveden na sud. Sutkinja je odlučila odluku odgoditi do sutra kada je zakazano novo ročište. Trifunović je ostao bez putovnice. Policija za dva prekršaja protiv javnog reda i mira traži tisuću eura kazne i 30 dana zatvora.

Trifunović se brani kako nije siguran da je on napisao spornu objavu.

Vaša reakcija na temu