Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novost u Splitu: Poliklinika Korak oformila jedinstveni laboratorij, nudi tretman pomlađivanja vlastitom krvlju!

Novost u Splitu: Poliklinika Korak oformila jedinstveni laboratorij, nudi tretman pomlađivanja vlastitom krvlju!

PRP terapijom se ne unose sintetičke tvari, tako da ne postoji mogućnost nuspojava

Splitska Poliklinika Korak proširila je svoju djelatnost novoformiranim odjelom za estetsku i plastičnu kirurgiju te anti-aging medicinu.
Uporabom najsuvremenijih tehnika i tehnologija, Poliklinika Korak sada pruža i najnovije tretmane i zahvate u svrhu pomlađivanja lica i tijela.
Na čelu tima je primarijus doc. dr. sc. Zdravko Roje, licencirani specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

Terapija PRP-om jedna je od najučinkovitijih terapija vlastitom krvlju gdje se iz dijela vlastite krvne plazme izoliraju matične stanice, faktori rasta i drugi regeneracijski čimbenici koji sudjeluju u procesu regeneracije tkiva. Te matične stanice pomažu stvaranje novog kolagena i krvnih žila, obnovu i poboljšanje oštećene kože te usporavaju i poništavaju znakove starenja. Nakon vađenja krvi, jednostavnim laboratorijskim postupkom, ona se centrifugira i posebno dizajniranim iglama (na maksimalno bezbolan način) ubrizgava u zonu lica.

- Posebnost ovog tretmana u Poliklinici Korak je u tome što je formiran jedinstven laboratorij (Arthrex Angel System centrifuge), jedini takve vrste na hrvatskom tržištu. Ova metoda na jedinstven, automatizirani i spektometrijski način izdvaja faktore rasta matične stanice i trombocite, koncentrirajući ih i do pet puta više nego svi postojeći, dosadašnji sustavi za PRP. Time se postiže maksimalna koncentracija navedenih čimbenika regeneracije i maksimalna učinkovitost tretmana. Za razliku od ostalih sustava koji zahtjevaju 3-4 ponavljanja, ovaj tretman se izvodi jednokratno, što je za pacijenta puno prihvatljivije - rekao nam je dr. Ivan Grgurev, vlasnik Poliklinike Korak.

Budući da se kod ovog tretmana, inače poznatog kao 'pomlađivanje vlastitom krvlju', koristi vlastita krv i ne unose se sintetičke tvari - ne postoji mogućnost nuspojava.

Na kraju dodajmo da se Poliklinika Korak nalazi u Papandopulovoj 8b u Splitu, a dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 021/685-640.

Vaša reakcija na temu