Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOŽEM NAPAO ČETVORICU NA BAČVICAMA 'Žao mi je što mu nisam glavu otkinuo i bacio je u more''

NOŽEM NAPAO ČETVORICU NA BAČVICAMA 'Žao mi je što mu nisam glavu otkinuo i bacio je u more''

Hrvoje Šabić tražio je odgodu suđenja, a kada je nije dobio počeo je divljati

U Splitu je počelo suđenje Hrvoju Šabiću koji je prošlog ljeta nožem napravio masakr u klubu na Bačvicama. Izbačen je iz kluba jer se htio popišati kraj separea. Otišao je do kuće i vratio se s nožem. Ozlijedio je voditelja kluba, redara i gosta iz Australije, a najgore je prošao interventni policajac koji je te večeri bio van službe. Dobio je sječivo u stomak, a od pomahnitalog Šabića spasio se bijegom u zahod. 

Danas je Šabić tražio odgodu. Skida se s droge, na metadonskoj je terapiji. U sudnici je bio potpuno rastrojen. 

'Nisam svoj, ne razumim ništa', govorio je. 

Odgodu nije dobio, podivljao je kada se trebao očitovati o optužnici koja ga tereti za pokušaj ubojstva i tri nanošenja teških ozljeda. 

'Najbolje da me kaznite s 20 godina zatvora i da mi tužitelj da cijanida', započeo je Šabić koji smatra da je rehabilitiran jer je odslužio zadnju kaznu od tri godine zatvora za dilanje droge i razbojništvo. Nedugo nakon izlaska na slobodu, ponovno su ga vratili u pritvor nakon masakra na Bačvicama, i to u invalidskim kolicima jer je u bijegu pred policijom skočio sa zida i polomio noge. 

Šabić je tek djelomično priznao krivnju. Inzistira na tome da su ga nasilno izbacili iz kluba i da se tada ozlijedio. 

'Žao mi je što mu nisam glavu otkinuo i bacio je u more', kazao je o interventnom policajcu kojeg je ubo u stomak. 

Vaša reakcija na temu