Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP O ČEMU GOVORI BANOŽIĆ S pet kila marihuane uhvaćen je vojnik kod Sinja

O ČEMU GOVORI BANOŽIĆ S pet kila marihuane uhvaćen je vojnik kod Sinja

Završio je u zatvoru

Ministar obrane Mario Banožić, komentirajući pozitivne nalaze na narkotike kod pripadnika Oružanih snaga, spomenuo je i kako su nedavno imali slučaj s pet kilograma marihuane. 

Kako smo doznali, marihuana je pronađena u dva automobila pred kućom 30-godišnjeg vojnika na sinjskom području, a nađene su i dvije digitalne vage s ostacima 'trave'. 

Vojnik je priveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo te mu je određen istražni zatvor. Neosuđivan je, ali je procijenjeno da se radi o velikoj količini namijenjenoj dilanju. 

Privedeni djelatnik MORH-a negirao je prodaju, a i posjed marihuane. Kaže da je tu cijelo selo dolazilo konzumirati marihuanu, ali da on nije ništa pušio i da je na posljednjem testu na poslu bio negativan.

Vaša reakcija na temu