Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OBAVIJEST IZ PROMETA Izmjene na trasama autobusnih linija zbog radova
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

OBAVIJEST IZ PROMETA Izmjene na trasama autobusnih linija zbog radova

Od danas u 17 sati do sutra u 5

Za sav promet zatvara se dio županijske ceste broj 6139. Riječ je o dionici od raskrižja s DC8 - Solin, Širina do raskrižja s Ulicom grada Vukovara u Solinu (stari most preko Jadra).

Razlog je tome izvođenje radova na sanaciji asfaltnog kolnika javne ceste ŽC 6139 (Splitska ulica u Solinu). Radovi će trajati od četvrtka, 20. travnja, od 17 sati do petka, 21. travnja, do 5 sati. 

Sukladno tome, izvijestili su iz tvrtke Promet Split, dolazi do djelomične izmjene trasa na linijama JGP-a br. 2A, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 67, 71, 73, 77, 80, 81, 86. One, naime, neće prometovati preko mosta na Jadru u Splitskoj ulici, nego će prometovati u oba smjera preko Ulice Domovinskog rata i ZNG (Smokovika).

Vaša reakcija na temu