Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr OBAVIJEST POLICIJE Blokada prometa oko Poljuda u nedjelju

OBAVIJEST POLICIJE Blokada prometa oko Poljuda u nedjelju

U 18.55 sati igraju Hajduk i Šibenik

U nedjelju, 1. kolovoza 2021. godine, s početkom u 18.55 sati u Splitu, na gradskom stadionu Poljud odigrat će se nogometna utakmica između Hajduka i Šibenika. Tog će dana policija obavljati blokadu prometa.

Od 16 sati do završetka osiguranja uspostavit će se blokada prometa na šetnici oko stadiona u ulici VIII. Mediteranskih igara - kod ulaza na parkiralište bazena Poljud i kod ugostiteljskog objekta Hemingway (osim vozila policije, odnosno vozila s propusnicom) te na raskrižju ulice VIII. Mediteranskih igara i ulice Sedam Kaštela (osim vozila policije, odnosno vozila s propusnicom), javljaju PU splitsko-dalmatinske.

Policija će, dodaju, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

Mole građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i u zoni stadiona kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda.

Vaša reakcija na temu