Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr OBAVIJEST POLICIJE Blokada prometa oko Poljuda u nedjelju

OBAVIJEST POLICIJE Blokada prometa oko Poljuda u nedjelju

U 14.30 sati igraju Hajduk i Široki Brijeg

U nedjelju, 16. siječnja 2022. godine, s početkom u 14.30 sati u Splitu, na gradskom stadionu Poljud odigrat će se nogometna utakmica između HNK Hajduk i NK Široki Brijeg. Tim povodom Policijska uprava splitsko-dalmatinska izdala je posebno priopćenje. 

Građane obavještavaju da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa. Od 10.30 sati do završetka osiguranja uspostavit će se blokada prometa na šetnici oko stadiona, a od 12.30 sati u ulici Poljudsko šetalište - kod ulaza na parkiralište bazena Poljud i kod ugostiteljskog objekta Hemingway (osim vozila policije, odnosno vozila s propusnicom).

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

Iz policije mole građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i u zoni stadiona, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda. 

Vaša reakcija na temu