Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OBIJESNA VOŽNJA Pronađen mladić koji je u Polu bježao policiji po Splitu

OBIJESNA VOŽNJA Pronađen mladić koji je u Polu bježao policiji po Splitu

Prolazio je kroz crvena svjetla, pa je policija odustala od potjere

Splitska policija je uhitila 21-godišnjaka koji je prije četiri dana Polom bježao policiji po Splitu. Pokušali su ga zaustaviti oko 5.40 sati nakon što je prošao kroz crveno na križanju Dubrovačke ulice i Poljičke ceste. Zaustavio se, izvrijeđao ih i pobjegao. 

- Bježeći od policije, vozač je kroz više raskrižja prošao dok je za njegov smjer kretanja bilo uključeno crveno svjetlo, ugrožavajući promet, radi čega su policijski službenici odustali od daljnje potjere. Utvrđeno je da se radi o 21-godišnjaku, koji je pronađen 22. lipnja, te priveden u službene prostorije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje - kazala je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije. 

Uz kaznenu prijavu, podnesenu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela obijesne vožnje u cestovnom prometu, doveden je pritvorskom nadzorniku. Osim kaznene prijave, protiv njega je podnesen i Optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.   

Vaša reakcija na temu