Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com OBILAZNICA LOŽIŠĆA Zbog radova se privremeno zatvara državna cesta

OBILAZNICA LOŽIŠĆA Zbog radova se privremeno zatvara državna cesta

Između Bobovišća i Ložišća promet će biti prekinut od 3. do 6. veljače

Na otoku Braču u tijeku je izgradnja obilaznice naselja Ložišća. Zbog radova, promet se državnom cestom D114, Milna–Supetar, na predjelu Bobovišća i Ložišća, odvija uz privremenu regulaciju prometa.


- Zbog potrebe uklapanja dijela novoizgrađenog raskrižja na postojeću državnu cestu D114 u neposrednoj blizini sjevernog portala tunela 'Korito', bit će zatvorena za  sav promet državna cesta u zoni gradilišta (između Bobovišća i Sutivana) u razdoblju od ponedjeljka, 3. veljače od 9 sati do četvrtka 6. veljače do 21 sat - poručila je Tamara Pajić, glasnogovornica Hrvatskih cesta. 

Obilazni pravac za Bobovišća, Ložišća i Milnu je državnom cestom D113, Supetar–Nerežišća, te županijskom cestom Ž3188, Nerežišća–Ložišća. Pajić zaključuje kako je zatvaranje prometa neophodno kako bi se stekli uvjeti za izmještanje postojećeg prometa na dio novoizgrađenog raskrižja te nastavak svih preostalih radova.

Vaša reakcija na temu