Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: pixabay.com OBITELJSKE STVARI Suđenje za ubojstvo liječnice u Trogiru zatvoreno za javnost

OBITELJSKE STVARI Suđenje za ubojstvo liječnice u Trogiru zatvoreno za javnost

Za ubojstvo je optužen bivši suprug Željko Tukić

Na prijedlog branitelja Tonija Vukičevića, javnost je isključena sa suđenja Željku Tukiću za ubojstvo bivše supruge Asje Tukić

Odvjetnik Vukičević, naime, smatra da će se na suđenju iznositi detalji o obiteljskim odnosima pa se pozvao na odredbu Zakona o kaznenom postupku koja navodi da se javnost može isključiti radi zaštite osobnog ili obiteljskog života optuženika, žrtve, oštećenika ili drugog sudionika u postupku. 

Tužiteljica Snježana Žarković nije imala ništa protiv, a odvjetnik Hrvoje Krišto, koji zastupa obitelj žrtve, složio se s isključenjem, ali samo za svjedočenje kćeri optuženog, ne i cijelo suđenje. 

Željka Tukića terete da je 6. kolovoza 2018. u stanu u Trogiru izbo bivšu suprugu, uglednu liječnicu. Upravo je on otvorio stan i pozvao policiju pred svjedocima, no uhićen je nakon što je policija pregledala snimke video nadzora okolnih objekata. Srušen mu je alibi, zamijećen je kako ide prema zgradi u kojoj se nalazi stan premda je tvrdio da se nalazio na sasvim drugom kraju grada.   

Tijekom izlaganja o razlozima za isključenje javnosti s ovog suđenja, odvjetnik Vukičević se na zahtjev svog klijenta požalio i na izvještavanje medija o ovom slučaju.

Vaša reakcija na temu