Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OBORENA TRKAČICA NA MARJANU Udario je auto u zoni ograničenog prometa

OBORENA TRKAČICA NA MARJANU Udario je auto u zoni ograničenog prometa

Zadobila je lakše tjelesne ozljede te je puštena je na kućnu njegu

Prometna nesreća dogodila se danas oko 15.55 sati na Marjanu, osobni automobil kretao se kroz park šumu Marjan između Bena i Instituta - Šetalište Marina Tartaglie, te je oborio trkačicu koju je prije toga pokušao zaobići, rekli su nam iz PU splitsko-dalmatinske. 

Trkačica je 1979. godište. Prevezena je u bolnicu, zadobila je lakše tjelesne ozljede te je puštena je na kućnu njegu. 

Nesreća se dogodila u zoni ograničenog prometa za koju je donesen novi zaključak gradonačelnika Andre Krstulovića Opare nakon prosvjeda građana protiv prometa na Marjanu, a kojeg je ravnatelj JU PŠ Marjan Damir Grubšić odbio poštovati 'dok mu Ministarstvo ne da mišljenje ima li pravo gradonačelnik donijeti takav dokument'.

Dan prije nesreće Društvo Marjan izrazilo je zabrinutost velikim brojem vozila unutar zone ograničenog prometa. 

Vaša reakcija na temu