Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Kastela.org OBRAČUN U KAŠTELIMA Boljat i Čabraja nosili pancirke, napala ih grupa iz Gomilice?

OBRAČUN U KAŠTELIMA Boljat i Čabraja nosili pancirke, napala ih grupa iz Gomilice?

U pucnjavi je poginuo Mario Boljat, a Jozo Čabraja je pogođen s više metaka

U samom centru Kaštel Kambelovca sinoć se dogodio oružani obračun dvije suprotstavljene grupe u kojoj je poginuo Mario Boljat zvani Pajkić, a s više metaka ranjen je Jozo Čabraja, Kaštelanin koji je preživio dva atentata i kojem sude za ubojstvo 20-godišnjeg Marina Matijaša

Obojica su navodno imali pancirke, Čabraja je više-manje stalno nosi u strahu od osvete Matijaševih prijatelja. U splitsku bolnicu dovezen je još jedan ranjeni muškarac, a policija je rano jutros izvijestila da su u službene prostorije priveli tri osobe koje dovode u vezu s događajem. 

Prema prvim informacijama, Boljata i Čabraju napala je grupa iz Kaštel Gomilice. Po Kaštelima od sinoć kruže razne verzije događaja i motiva obračuna. Navodno je iste večeri nešto ranije došlo do sukoba i tučnjave u kojem je deblji kraj izvukla grupa iz Gomilice. 

Do pucnjave je došlo u jednosmjernoj ulici na samoj obali. Napadači su stigli s više vozila i odmah su pobjegli s mjesta događaja izrešetavši Boljata i Čabraju.


Vaša reakcija na temu