Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay OBRAČUN U PODSTRANI Nožem porezao brata, završio u zatvoru: 'Zaklat ću te kao pivca'

OBRAČUN U PODSTRANI Nožem porezao brata, završio u zatvoru: 'Zaklat ću te kao pivca'

Zaiskrilo je oko gostiju

Sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio je istražni zatvor 69-godišnjaku iz Podstrane koji je uhićen zbog napada nožem na četiri godine mlađeg brata.

Navodno je krenuo ka njemu s velikim nožem u ruci govoreći kako će ga zaklati kao pivca jer mu je otjerao goste. Došlo je do sukoba, mlađi brat je završio s porezotinom na kažiprstu. Zaključao se u svoju kuću koja se nalazi do bratove te pozvao policiju.

Privedeni 69-godišnjak tvrdi da nije porezao brata, već da je to on učinio sam kako bi mu napakostio. Sudac je odredio pritvor dok se ne ispitaju svjedoci, odnosno, napadnuti brat.

Vaša reakcija na temu