Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OBUKA U ŠLAPAMA? 'Imala je platnene patike, a svaki instruktor ima komad obuće za odmor'

OBUKA U ŠLAPAMA? 'Imala je platnene patike, a svaki instruktor ima komad obuće za odmor'

Fotografija s mjesta nesreće izazvala je brojne reakcije

Nedavna lakša prometna nesreća u Velebitskoj ulici u kojoj je sudjelovalo vozilo autoškole izazvala je brojne reakcije. Redakciji Dalmatinskog portala poslane su fotografije na kojima se kraj slupanog automobila vidi instruktorica vožnje u šlapama. 

Nazvali smo autoškolu i pitali što kažu na instruktoricu obuvenu u šlape. No, iz autoškole Classic-R kažu da nije vozila u neprikladnoj obući.

- Posao je dosta intenzivan, a kolegica je obučavala u platnenim patikama. No, bila je kiša, pa je nakon nezgode skinula patike i obukla šlape dok je čekala kraj auta - kazali su nam u autoškoli Classic R.

Raspitali smo se i u policiji, ima li neka odredba o obući i vožnji, kako za vozače, tako za i instruktore? Nema, odgovorili su nam.

Vaša reakcija na temu