Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović OBUSTAVLJENI SUDSKI POSTUPCI: Grubšić povukao tužbe protiv Marinića

OBUSTAVLJENI SUDSKI POSTUPCI: Grubšić povukao tužbe protiv Marinića

'Tužbe i prijave je podnijela i financirala JU PŠ Marjan premda ona sama nikad nije bila prijavljena, već je od strane Društva Marjan bio prijavljen Robert Koharević kao osoba odgovorna za stanje šume na Marjanu'

Društvo Marjan na svojoj Facebook stranici obavijestilo je da je ravnatelj JU PŠ Marjan Damir Grubšić povukao tužbe pokrenute prema predsjedniku društva Srđanu Mariniću.

- Ovim putem zahvalili bi ravnatelju JU PŠ Marjan Damiru Grubšiću koji je odgovorno povukao neosnovane tužbe i prijave JU PŠ Marjan prema predsjedniku Društva Marjan Srđanu Mariniću. Tužbe i prijave je podnijela i financirala JU PŠ Marjan premda ona sama nikad nije bila prijavljena, već je od strane Društva Marjan bio prijavljen Robert Koharević kao osoba odgovorna za stanje šume na Marjanu. Bivši ravnatelj JU PŠ Marjan Robert Koharević odlučio je podići SLAPP tužbu protiv Srđana Marinića koji osobno nikad nikoga nije kazneno prijavio čisto kako bi vršio pritisak na njega osobno kao čelnika Društva Marjan, bez ikakve šanse za pobjedom, ali i ikakvih financijskih izdataka u slučaju gubitka spora, jer troškove suda smo plaćali svi mi porezni obveznici kroz JU PŠ Marjan. Njegovu neutemeljenu privatnu osvetu financirali smo svi mi čime je zloupotrijebio položaj i ovlasti. Nadamo se da će gosp. Grubšić zbog ovoga pronaći razloga za bar uputiti opomenu pred raskid ugovora navedenom djelatniku - napisali su.

Vaša reakcija na temu