Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OČEVID U TIJEKU Policija raspetljava okolnosti tragedije u Krušvaru

OČEVID U TIJEKU Policija raspetljava okolnosti tragedije u Krušvaru

Jutros je muškarac nađen mrtav, a drugi naoružan puškom opirao se policiji

U Krušvaru traje očevid kako bi se otkrilo što se dogodilo u kući na kraju sela gdje je rano jutros pronađen mrtav muškarac, dok se drugi, naoružan puškom, opirao policiji. 

Priveden je na kriminalističko istraživanje nakon što su ga savladali pripadnici interventne policije i službenici PP Sinj. 


Mještani nisu voljni razgovarati, ali uspjeli smo saznati da je Marko, 33-godišnji muškarac koji se opirao policiji, živio u kući s djevojkom. 

Ivan, koji je pronađen mrtav, živio je malo dalje u istom selu, ali drugom zaseoku. Također je bio u ranim tridesetima. 

Mještani nam kazuju kako su se u kući u Krušvaru organizirali provodi, a što je prethodilo noćašnjoj tragediji, utvrdit će policija očevidom.


Vaša reakcija na temu