Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Čitatelj OČEVID U TIJEKU Prometov autobus krenuo sam od sebe, vozač čuo prasak

OČEVID U TIJEKU Prometov autobus krenuo sam od sebe, vozač čuo prasak

'Šestica' se na okretištu na Kili spustila na automobile

Miroslav Delić, direktor Prometa, potvrdio nam je da istražuju nesreću koja se danas dogodila s njihovim autobusom na liniji broj 6 na okretištu na Kili. Autobus je nakon 15 minuta stajanja na okretištu krenuo sam od sebe i zabio se u parkirane automobile. Vozač je bio van autobusa, a kaže da je prije pokretanja čuo prasak. Srećom, nije bilo ozlijeđenih. 

'U ovom trenutku prerano je izlaziti sa zaključcima. Čekamo rezultate policijskog očevida nakon čega će autobus biti prebačen u našu garažu na pregled. Vozač kaže da je ručna kočnica bila aktivirana. Autobus marke MAN je nabavljen prije tri godine i do sada nismo imali problema s njim. Za sada imamo prijavljenu štetu na tri automobila, to će se riješiti kroz osiguranje', kazao nam je Delić.

Vaša reakcija na temu