Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Od idućeg utorka šetnica u Podstrani nosit će ime hrvatskog branitelja Vladimira Vukovića Vate

Od idućeg utorka šetnica u Podstrani nosit će ime hrvatskog branitelja Vladimira Vukovića Vate

Otkrit će se i spomen obilježje u čast golorukog mladića koji je život izgubio na početku Domovinskog rata braneći Dubrovnik

Od sljedećeg utorka, velika nova šetnica između ušća rijeke Žrnovnice i sportske lučice zvat će se 'Šetnica hrvatskog branitelja Vladimira Vukovića Vate'. Tada će se, naime, održati svečano otkrivanje spomen obilježja u čast golorukog mladića koji je život izgubio na početku Domovinskog rata braneći Dubrovnik. 

Nakon godina borbe sestre Monike Vuković Bolanče da joj brat dobije adekvatan spomen, Podstrana će se konačno odužiti branitelju iz svog mjesta.

Također, kada se izgradi sportska dvorana, nosit će ime heroja iz Podstrane. 

Vaša reakcija na temu