Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODABRAN NOVI DIREKTOR ČISTOĆE? Šest kandidata, odluka u petak

ODABRAN NOVI DIREKTOR ČISTOĆE? Šest kandidata, odluka u petak

Uskoro će biti poznat novi čelnik splitske komunalne tvrtke

U petak će javnost saznati tko će biti novi direktor gradske firme Čistoća. Poslan je, naime, poziv za Skupštinu kada bi se trebao potvrditi 'najbolji od šest kandidata'.

Zapravo, bila je zakazana redovna sjednica Skupštine, a potom je dopunjena s točkom razrješenja aktualnog direktora Lukša Regje i imenovanjem novog.

U kuloarima se, a najviše među radnicima Čistoće, spominje da će tu funkciju obnašati Ivica Karoglan, dosadašnji čelnik Komunalca i Odvodnje iz Samobora. Također, bio je i na čelu lokalnog nogometnog kluba. Naime, samoborska gradonačelnica Petra Škrobot je objavila na Facebooku da je iznenada podnio ostavku, ali da će im pomoći u prelaznom periodu. Slučajno ili ne, novi direktor splitske Čistoće stupa na dužnost taman za mjesec dana, 17. siječnja. 

Inače, uz objavu gradonačelnice dijele se i članci u kojima se Karoglan proziva za loš rad, među kojima i da Samobor nije dobar primjer gospodarenja otpadom.

Zanimljivo, i u objavi gradonačelnice javili su se građani s negativnim komentarima na rad Komunalca. 

Dodajmo da je splitska gradska uprava poništila prvi natječaj jer nije bila zadovoljna kandidatima.

Vaša reakcija na temu