Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODAKLE PJENA U MORU? Aktivirao se protupožarni sustav u žitnom terminalu Amerope

ODAKLE PJENA U MORU? Aktivirao se protupožarni sustav u žitnom terminalu Amerope

Na terenu su inspektori, u Vranjic dolazi i solinski gradonačelnik

Nakon što je Vranjic potonuo u pjenu, na mjesto događaja stigli su i inspektori Lučke kapetanije i Lučke uprave. Kako doznajemo, u žitnom terminalu tvrtke Ameropa aktivirao se protupožarni sustav te je došlo do curenja pjene u more. Trenutno je u tijeku očevid. 

'Grubo je za vidjeti i ne smije se događati. O svemu je obaviještena i policija', kazao nam je solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević koji se uputio u Vranjic.

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj potvrdili su nam da je pjena u more iscurila iz pogona Amerope.

'Oko 12. 30 iz silosa u blizini Sjeverne luke došlo je do curenja protupožarne pjene koja se izlila u more prema južnim obalama Vranjica. Na terenu su djelatnici Lučke kapetanije', kazao nam je Jerko Kurevija iz splitske policije.








Vaša reakcija na temu