Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com ODBILA RESPIRATOR: 'Dajte ga nekom mlađem, imala sam dobar život'

ODBILA RESPIRATOR: 'Dajte ga nekom mlađem, imala sam dobar život'

Plemenita gesta bake iz Belgije

Suzanne Hoylaerts, 90-godišnjakinja iz Belgije preminula je 22. ožujka. Dva dana ranije hospitalizirana je nakon što je utvrđeno da je zaražena koronavirusom. Izgubila je apetit, teško je disala te joj je trebao respirator. No, kada je došla u bolnicu rekla je doktorima da to ne želi.

- Ne želim da me priključite na respirator. Sačuvajte ga za nekog mlađeg pacijenta, imala sam dobar život - rekla je baka, a njezina kćerka Judith za nizozemski dnevni list Het Laatste Nieuws izjavila kako je cijela situacija pogodila jer se od svoje majke nije mogla oprostiti, a nije mogla doći ni na sprovod. 

Vaša reakcija na temu