Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Odgađa se 22. Croatia Boat Show

Odgađa se 22. Croatia Boat Show

Na zahtjev izlagača na rok od 10 mjeseci

Na zahtjev izlagača, ovogodišnji 22. Croatia Boat Show se odgađa na 10 mjeseci. Sajam se trebao održati od 21. do 27. lipnja na splitskoj Zapadnoj obali i Rivi.

'Nakon što su popustile mjere privatni vlasnici plovila žele isplovili i koristiti svoje brodove koje su čekali većini više od planiranog. Također, vlasnici charter firmi trenutačno nisu u poziciji u kojoj mogu odbiti ijedni najam zbog izlaganja na sajmu. Kod određivanja novog termina uzeli smo u obzir početak sezone koja nije bila izgledna u tom trenutku, no situacija se rapidno promijenila. Iako nam kratkoročno ne ide u prilog, iskreno smo sretni zbog izuzetno povoljne situacije u nautici koja će biti 'kraljica' sezone 2020. godine', poručuju organizatori.

Ujedno zahvaljuju svim stalnim izlagačima na povjerenju i suradnji, svim izlagačima koji su prijavili ili uplatili izlaganje, vodstvu grad Splita na potpori te svim suradnicima.

'Svi izlagači koji su uplatili sudjelovanje na 22. Croatia Boat Showu dobit će vaučere u punom iznosu uplate koje mogu iskoristiti u 2021. godini', poručuju iz Croatia Boat Showa. 

Vaša reakcija na temu