Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Odgođeno suđenje Filipu Zavadlavu, branitelj Branko Šerić dobio koronu

Odgođeno suđenje Filipu Zavadlavu, branitelj Branko Šerić dobio koronu

Odvjetnik ima blaže simptome

Ovaj tjedan trebalo se nastaviti suđenje Filipu Zavadlavu, optuženom za trostruko teško ubojstvo u splitskom Varošu, no branitelj Branko Šerić doznao je u petak da je pozitivan na koronu pa je sve odgođeno za tri tjedna. 

'Sve je u redu, imam blaže simptome', kazao nam je odvjetnik Šerić. 

O svom zdravstvenom stanju obavijestio je predsjednicu Vijeća, sutkinju Višnju Strinić, koja je pronašla novi termin za nastavak suđenja. Rasprava se primakla kraju te se očekuje da Zavadlav konačno nešto kaže o tome zašto je u popodnevnim satima 11. siječnja zapucao iz kalašnjikova u centru Splita. 

Ispalio je 37 metaka i ubio Marina Bobana, Juricu Torlaka i Marina Ožića Paića. Državno odvjetništvo tereti ga da je to napravio iz bezobzirne osvete prema osobama iz narko miljea koje su terorizirale njega i brata Stanislava. 

Filip Zavadlav dosad se branio šutnjom, a vještaci su utvrdili da je u vrijeme počinjenja kaznenog djela bio bitno smanjeno ubrojiv. Prijeti mu kazna od 50 godina zatvora.

Vaša reakcija na temu