Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Odgođeno suđenje za ubojstvo Karmelina Fistanića, Stjepanu Ringwaldu umrla majka

Odgođeno suđenje za ubojstvo Karmelina Fistanića, Stjepanu Ringwaldu umrla majka

Nema sredstava da ode na sprovod

U Splitu je danas odgođeno suđenje za ubojstvo Karmelina Fistanića. Stjepanu Ringwaldu umrla je majka Vanja te nije u stanju pratiti raspravu. Sprovod je danas, ali Ringwald nema sredstava da financira odlazak u Šibenik. 

Svojedobno su u Splitu za dilanje većih količina marihuane sudili i Stjepanu i Vanji Ringwald. Osuđeni su na zatvorske kazne, a danas Ringwald ponovno odgovara pred zakonom, ali za puno teže kazneno djelo. Upravo njega Državno odvjetništvo tereti da je ispalio šest metaka u Fistanića na ulazu u Omiš koncem 2019. godine. 

Uz Ringwalda, u postupku su i Jerko Pirić i Vlado Zolota. Policija ih je uhitila mjesec dana nakon ubojstva nakon što su posložili snimke video nadzora na ruti od Šibenika do Omiša na kojima je vidljiv optuženi trojac. Pirić je bivši poslovni partner ubijenog Fistanića i optužen je da je potpalio njegov plažni objekt u Pisku. 

Ringwald, Pirić i Zolota osuđeni su na koncu prvog suđenja na 54 godine zatvora, no presuda je ukinuta, a slučaj vraćen na ponovno suđenje.

Vaša reakcija na temu