ODGOVOR CAMMEA: Ovim putem željeli bismo se ispričati stranki te naglasiti kako su ovakve situacije rijedak slučaj

ODGOVOR CAMMEA: Ovim putem željeli bismo se ispričati stranki te naglasiti kako su ovakve situacije rijedak slučaj

'Kontinuirano radimo na tome da se takve i slične situacije koje su, naglašavamo, rijetkost, svele na minimum'

Neugodno iskustvo s Cammeo taksijem u petak je proživjela Splićanka Vera Šerka koja je od Marjana htjela doći do stadiona Poljud. Naime, njezino dijete je s vaterpolo klubom trebalo u 13.40 sati krenuti autobusom za Zagreb, a kako ona ne vozi i s obzirom na vrućine, za tu je kratku relaciju ipak pozvala taksi. Odlučila se za Cammeo, a nakon što dva taksija nisu došla 'ustopala' je kamion.

Iz Cammea smo dobili odgovor na ovu situaciju u kojem se ispričavaju zbog nastale situacije. Odgovor prenosimo u cijelosti.

- Cammeo, kao regionalni lider u taksi prijevozu koji danas broji preko 1200 zaposlenih i 700 vozila, a dostupan je u 35 gradova u tri države, kontinuirano radi na podizanju kvalitete svoje usluge. Splitskim ulicama ponovo vozimo već godinu dana te bismo ovim putem željeli zahvaliti našim dragim Splićankama i Splićanima na vjernosti. S početkom turističke sezone potražnja za našim uslugama postala je još veća pa je stoga moguće da se dogode situacije kakve su opisane u tekstu koji je objavljen na vašem portalu. Ovim putem željeli bismo se ispričati stranki te naglasiti kako su iste rijedak slučaj jer kontinuirano radimo na tome da se takve i slične situacije koje su, naglašavamo, rijetkost, svele na minimum. U gradu pod Marjanom prisutni smo s 48 vozila i 80 vozača, a te brojke će se u sezoni povećati na preko 100 vozača i preko 60 vozila te se veselimo novim putovanjima kako s našim Splićanima, tako i njihovim brojnim gostima. Briga za ljude im je među apsolutnim prioritetima, bilo da se radi o zaposlenicima ili klijentima. Stoga i ubuduće planiramo raditi na optimizaciji svojeg poslovanja i usluga te time dodatno učvrstiti poziciju vodećeg taksi prijevoznika u regiji - odgovorili su iz Cammea.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(47005, "");
Pregledaj komentare