Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODLIČNE VIJESTI InnoWalkLarge robot uskoro stiže u udrugu 'Vjeruj i djeluj'

ODLIČNE VIJESTI InnoWalkLarge robot uskoro stiže u udrugu 'Vjeruj i djeluj'

Ortopedsko pomagalo za izvođenje terapija stajanja i hodanja za odrasle osobe s invaliditetom

Predsjednik Športsko-rekreativne udruge Vjeruj i djeluj Andrija Lipanović podijelio je odlične vijesti na društvenim mrežama.

'Još jedan cilj je ispunjen...

InnoWalkLarge robot, ortopedsko pomagalo za izvođenje terapija stajanja i hodanja za odrasle osobe s invaliditetom do 190 cm visine, dolazi u udrugu Vjeruj i djeluj u sljedeći četvrtak, 10. listopada 2024. u 9 sati ujutro. Odmah se odrađuje i obuka na istome. 

Manekeni za obuku na Large opciji su Carlo Petković i Andrija Lipanović.

Prigodni domjenak je isti dan u Udruzi od 16 sati pa nadalje. Udruga časti sa čim god počasti.

Imamo i goste iznenađenja, pa neka sve ostane pod jednim velom tajne.

Još jednom se zahvaljujemo svima na odlično organiziranim akcijama, skupa sa našim vjernim donatorima i ljudima dobre volje koji su nas održali na životu zadnjih skoro  5 godina, kao i svima onima koji nas nesebično pomažu kroz sam rad Udruge. Vjerujte, djelujte i dalje', poručio je.


Vaša reakcija na temu