Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić ODLUKA RAVNATELJA Nema više komentiranja na Facebook stranici Park šume Marjan

ODLUKA RAVNATELJA Nema više komentiranja na Facebook stranici Park šume Marjan

'Neću meksičku sapunicu u ustanovi'

Facebook stranica Javne ustanove za upravljanje Park šumom Marjan nema više mogućnost komentiranja objava. 

'Istina je, ukinuo sam komentiranje, a glavni razlog je potaknuti građane da se koriste alatima prijave na našoj službenoj stranici i da se maknemo s komentara i ćakula. Nismo novinarski portal, nego informiramo građane o novostima na Marjanu', kazao nam je ravnatelj ustanove Marko Pejnović

Kako je ćakula lokalni običaj do kojeg se veoma drži, pitali smo Pejnovića, koji je na čelo ustanove u Splitu stigao iz Zagreba, jesu li ga možda upozorili na to. 

'Rekli su mi. No, to nije moj smjer. Konstantno izbijaju vatre na temama koje nisu toliko bitne. Neću meksičku sapunicu u ustanovi i da zaposlenici izlaze s osobnom problematikom u javni prostor. Već sam ih pozvao da se jave meni, a ne novinarima', kazao nam je Pejnović.

Vaša reakcija na temu