Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODLUKA ZA TJEDAN DANA Šuta pobijedio, ali mora u drugi krug s Čaljkušićem

ODLUKA ZA TJEDAN DANA Šuta pobijedio, ali mora u drugi krug s Čaljkušićem

Izbori u splitskom HDZ-u do kraja neizvjesni

Činilo se da će Tomislav Šuta možda izboriti pobjedu na HDZ-ovim izborima u Splitu još večeras, govorili su tome u prilog rezultati s biračkih mjesta u Stobreču i Ravnim njivama, no s dobrim rezultatom u središnjici Andrija Čaljkušić ipak je izborio doigravanje i drugi krug za tjedan dana. 

Čaljkušić je u Sinjskoj dobio najviše glasova – 269, a Šuta tek 180, čime konačni rezultat glasi Šuta 750, Čaljkušić 650. Jakša Balov dobio je 244 glasa, a Enco Kovačević 33. 

Izbori u splitskom HDZ-u bit će tako do kraja neizvjesni, bit će svakako zanimljivo vidjeti kome će se prikloniti glasači Jakše Balova i Enca Kovačevića, odnosno, hoće li im preostale dvije opcije uopće biti prihvatljive da i iduće nedjelje izađu na biračko mjesto.

Vaša reakcija na temu