Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Održan 'Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije'

Održan 'Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije'

Pripremljena je i brošura ‘Kamo nakon osnovne škole?’

Danas je ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu održana manifestacija 'Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije', na kojoj su budućim srednjoškolcima i njihovim roditeljima predstavljene mogućnosti srednjoškolskog obrazovanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji. 


Župan Blaženko Boban naveo je kako je izbor srednje škole jedna od krucijalnih odluka mladoga čovjeka. 'Mi u Splitsko-dalmatinskoj županiji pomažemo kako bi ta njihova odluka bila što bliža njima, njihovim željama i njihovim kompetencijama. Upravo zbog toga već četvrtu godinu organiziramo ovaj sajam srednjih škola kako bi se budući srednjoškolci mogli informirati i ovdje vidjeti, u komunikaciji sa svojim vršnjacima, što kroz određenu školu mogu dobiti', izjavio je župan.


Pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu kulturu, tehničku kulturu i sport Tomislav Đonlić izjavio je kako u srednjim školama ima dovoljno upisnih mjesta. 'To je ono što je važna informacija za roditelje. Nema straha i nitko ne bi trebao ostati neupisan', poručio je Đonlić. 'Trudili smo se na jednom mjestu okupiti sve kako bi roditelji i djeca mogli dobiti odgovarajuće informacije. Pripremili smo i jednu brošuru pod nazivom ‘Kamo nakon osnovne škole?’ koju su roditelji i djeca ovdje mogli danas dobiti. Tu brošuru ćemo objaviti i na našim službenim stranicama www.dalmacija.hr', izjavio je Đonlić.



Vaša reakcija na temu