Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Održivost na prvom mjestu - primajte račune putem e-maila
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Održivost na prvom mjestu - primajte račune putem e-maila

Hepi klub nagrađuje primanje računa putem e-pošte

Diljem svijeta, 22. travnja obilježava se Dan planeta Zemlje, kada se fokus stavlja na načine smanjivanja negativnog utjecaja na okoliš i poticanje održivog razvoja. Kao društveno odgovorna kompanija, HEP Opskrba prepoznala je važnost održivog poslovanja te kupcima, tarifnog modela za kućanstvo - Hepi, nudi posebne pogodnosti za primanje računa putem e-pošte. 

Primanje računa putem e-pošte ima niz prednosti, a jedna od njih je što kupci mogu jednostavno i brzo pregledavati i plaćati svoje račune gdje god se nalazili. Osim toga, korisnici koji odaberu primanje Hepi računa putem e-pošte, mogu se učlaniti i u Hepi klub - program vjernosti te plaćanjem računa na vrijeme skupljati bodove i ostvarivati dodatne uštede na računima za struju.

Ipak, najvažnija prednost primanja računa putem e-pošte je smanjenje potrošnje papira i negativnog utjecaja na okoliš. Sve više tvrtki diljem svijeta okreće se digitalnom načinu poslovanja kako bi smanjile potrošnju papira i doprinijele očuvanju prirode. 

Promjena načina primanja računa vrlo je jednostavna. Dovoljno je poslati zahtjev na hepi@hep.hr ili nazvati besplatni info telefon 0800 5255 (od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati). 

Kao odgovorni građani, svi zajedno možemo doprinijeti očuvanju okoliša i činiti korak prema održivijoj budućnosti. Odaberite primanje računa putem e-pošte i učinite nešto dobro za naš planet. Hepi kupci su već prepoznali prednosti ovog načina primanja računa, pa zašto i vi ne biste postali dio održivog trenda?

Vaša reakcija na temu